1. /
  2. Resurse për qytetarë
  3. /
  4. Videove
  5. /
  6. Video: Si të krijojmë fjalëkalime të forta?

Video: Si të krijojmë fjalëkalime të forta?

Fjalëkalimet e forta janë një nga hapat më të rëndësishëm, por edhe më të thjeshtë që mund t’i ndërmarrim për të mbrojtur privatësinë tonë në internet. Nëse kërkoni frymëzim për të krijuar dhe mbajtur mend fjalëkalime të forta, kjo video mund t’ju ndihmojë.