1. /
  2. Рерсурси за контролори и офицери
  3. /
  4. Видеа
  5. /
  6. Видео: Посебни категории лични податоци

Видео: Посебни категории лични податоци

Дали знаевте дека некои лични податоци се сметаат за посебни лични податоци и, како такви, нивната обработка е предмет на малку построги услови? Во ова видео објаснуваме што се посебните категории лични податоци и под кои правила се обработуваат.