1. /
  2. Рерсурси за контролори и офицери
  3. /
  4. Видеа
  5. /
  6. Видео: Правила за вршење видео надзор

Видео: Правила за вршење видео надзор

Како знаеме дали камерите што ги гледаме на јавните простории, во институции, канцеларии, во згради, трговски центри и т.н. законски нè следат? Ова видео ќе ви помогне да разберете во кои случаи и под кои услови може да се воведе видео надзор.