1. /
  2. Рерсурси за контролори и офицери
  3. /
  4. Видеа
  5. /
  6. Видео: Што е личен податок?

Видео: Што е личен податок?

Доколку имате дилеми за тоа што е, а што не е личен податок, ова видео ќе ви помогне да ги разјасните. Внимавајте, тоа што некој податок е личен, не значи и забрана за негова обработка, користење, споделување и слично, но важно е секогаш овие процеси да имаат законска основа.