1. /
  2. Resurse për qytetarë
  3. /
  4. Vizualizimet
  5. /
  6. A E KENI PYETUR VETEN NDONJËHERË PSE, PAS KËRKIMIT TË THJESHTË TË “KARRIGES”, TANI SHIHNI REKLAMA PËR “KARRIGE” GJITHANDEJ?

A E KENI PYETUR VETEN NDONJËHERË PSE, PAS KËRKIMIT TË THJESHTË TË “KARRIGES”, TANI SHIHNI REKLAMA PËR “KARRIGE” GJITHANDEJ?

“Kukit” (cookies) janë terma që i hasim pothuajse çdo ditë, por a e dimë se çfarë kuptimi kanë saktësisht? Ky infografik shpjegon se çfarë janë “kukit”, cili është funksioni i tyre dhe çfarë ndikimi kanë në privatësinë e përdoruesve të internetit.