1. /
  2. Ресурси за граѓани
  3. /
  4. Видеа
  5. /
  6. Видео: Како да креираме силни лозинки?

Видео: Како да креираме силни лозинки?

Силните лозинки се еден од најважните, но и наједноставните чекори што можеме да ги преземеме за да ја заштитиме нашата приватност на интернет. Доколку барате инспирација за да си создадете и запомните силни лозинки, ова видео може да ви помогне.